Whimsie är nu inseminerad med underbara Jasper Umbra Fida ifrån Tyskland. Han är en duktig apportör och har en 2:a i en klass i Tyskland som motsvarar öppen/elit här i Sverige. Han är en liten och proportionerlig hane som har fått excellent på utställning och vinklar och linjer sitter där de ska 😉

Han har mycket fart men också mycket fokus och det är en egenskap som jag värderar högt. Kompisen har en valp efter honom som hon är jättenöjd med så för mig är valet ganska enkelt. Dessutom har han en otroligt brun, fin färg. Och Whimsie är ju faktiskt DNA-testad och bär på brunt, så vi har ju sannolikheten på vår sida att det faktiskt kan bli några bruna valpar 😉

I mitten av februari ränkar vi med att storken kommer på besök, så det är bara att hålla tummar och tassar. Och så följer här några bilder på Jasper: