Whimsie tappade ju förra kullen och efter ett bakterieprov från löpvätska så konstaterades att hon hade fått in elaka bakterie i livmodern. Efter en penicillinkur och dessutom 2 månader för tidigt löp så tog jag beslutet att para henne igen med Jasper. Hon visade redan efter 3-4 dagar hon var dräktig i hennes beteende men jag vågade inte riktigt hoppas. Och så hände det som inte får hända, på dygn 21 (som är det mest känsliga dygnet då äggen fäster i livmoderväggen) blev hon attackerad av en pitbullmix. Hon fick 4 jack varav ett som veterinären ville sytt men vi tyckte ändå att det var dumt att droga ner henne ifal hon var dräktig, så jag tvättade och pillare bort sårskorpor. Whimsie läkte fint, men jag var säker på att hon hade tappat valparna då hon gick från ena dagen till den andra från att vara “jättedräktig” till att vara helt som vanligt med massa energi och arbetslust.

Men efter några veckors väntan så är hon tjock som en minigris och det sparkar som attan inifrån magen. Jag kan nu säga med 100% säkerhet att HON ÄR DRÄKTIG!! 🙂 Valpköparna nästan grät när jag berättade detta. Jag har nog inte riktigt fattat det själv heller. Nu hoppas vi att sista tiden också går bra. Det är mindre än 2 veckor kvar till valpning och nånting säger mig att det kommer 2 mycket lååånga veckor 😉

Ps. Idag mätte Whimsie 70 cm runt midjan, förra veckan låg hon på 65cm… (Smilla ligger på 49cm) Var ska detta sluta?! 🙂