Nu börjar det hända grejer; De går på 4 tassar mestadels, de sylvassa tänder kommer fram, de har börjat öva sig i hundspråk, de har fått börja se världen utanför valplådan och hälsat på storasyster Smilla. Dessutom uppskattar de mänsklig kontakt och så har de fått börja äta “riktig mat”, uppblött med a-fil. Det är dagens höjdpunkter för 3 hungriga flattar!

Dessa filmer är ifrån i morse när de fick “flyga ut” ur valplådan för att öva sina sinnen och undersöka rummet. Jag lyfte även ut fällen de hade i valplådan för att det skulle lukta lite “hemma” om de blev trötta men den hade de inte tid för. De hann knappt landa på golvet förrän de var i tre olika hörn av rummet med svansen i topp. Jätteroligt att se så stor dådkraft. Jag började filma så fort jag lyft över den sista. Ja ni ser ju själva hur roligt de hade!! 🙂

//www.youtube.com/embed/e4XIZbU-mvU//www.youtube.com/embed/wPZr8e-7jY4//www.youtube.com/embed/hjYutpiLQ_M//www.youtube.com/embed/yEhY0brf-rc//www.youtube.com/embed/m31_2GQNU5U//www.youtube.com/embed/FFJ9M6guWao//www.youtube.com/embed/uJoN46MlAYU