Valparna har fyllt 4 veckor och firat detta med fina, färgglada halsband. Lätt att se vem som är vem och dessutom hinner de bli vana vid halsband när de flyttar. Jag har börjat vissla in dem under måltiderna som en början på inkallningsträning. De har börjat leka mycket, både med varann men också med leksaker. De är väldigt bitiga nu och ska smaka på allt. Det är sådär lagom skönt när de får ett grepp med framtänderna i sidfläsket på en 😉 Deras mjuka och goa skinnmagar har också fått några ärr ifrån syskonens tänder under brottningsmatcherna. Men det är ju så man övar på hundspråk och de är lika elaka alla tre 😉 Men så när man sätter sig hos dem så kommer de gärna och kryper upp i famnen och somnar, gärna alla tre på en gång smiley

Här kommer lite nya filmer, bla på när den lilla hanen kämpar med att apportera upp en leksak till bädden, men så får han syn på syskonen och glömmer av sig. Tiken apporterar en leksak i näsa film och försöker släpa undan den så långt hon kan för att behålla den själv 😉

//www.youtube.com/embed/kvpaZpnsjVo

//www.youtube.com/embed/ZRO65wYs-jM

//www.youtube.com/embed/HygyXKMglvs

//www.youtube.com/embed/rsi8lmszhvE