Valpar är nu 7 veckor och helt underbara. Och fram tills nu har jag faktiskt haft känslan att man skulle kunna behålla alla tre, de är väldigt smidiga, men det klart; de är bara tre stycken 🙂 De har varit hos veterinären och det gick bra. Vi har åkt bil vid flera tillfällen. De är lugna och trygga och sover mestadelen av resan och även om de blir lämnade ensamma i bagaget. De börjar bli rumsrena och talar om när de vill gå ut, fast det klart när man är mitt uppe i leken så är det svårt att komma ihåg att man ska kissa ute. Vi har ett besök nästan varje dag med vänner och valpköpare som vill gulla med valpar. De får någon liten miljöträning nästan varje dag, antingen ny plats, ny “leksak” eller nya ljud etc. Vi har apporterat dummies några gånger och alla kommer in med dem fast ingen bjuder upp utan vill gärna behålla för sig själv. Men det är bra, då finns det mycket bytesmedvetenhet. De är väldigt roliga valpar och jag tror att valpköparna och jag själv kommer få många skratta och roliga stunder i framtiden.

//www.youtube.com/embed/10AQLh_z7sU//www.youtube.com/embed/znJy1a4taBw//www.youtube.com/embed/ul3RkP4Y0bU